Лудница, Охрана, Бас

Konflict

На 4 – ти километър едно време  се помещаваше клиника за лечение на психиатрично болни… още я има и си е точно там – отстрани до моста на Цариградско Шосе. Сега там се лекуват с аудио – ритъм – аеробика от ежедневната скука днешните млади .

Главният доктор снощи се казваше ТС, мястото – Парти Център-а            4 – ти километър, организаторите – HMSU ( Съюза на Тежките Звуци и Музика), а посетителите – стриктно ученици до 19 години на възраст.

The Road to Nashville dvdrip

dsc02517

Точно в един часа на малката задушевна сцена с приплъзване и широка усмивка застана млад пич с шапка и шарени дрехи. ТС се клатеше приведен ведно с баса който сам в гората младежи насичаше, вкарвайки постоянно припеви, без да се стеснява от липаста на предвидения гост – ЕмСи, и даже текстовете си пееше. Щом спираше да нарежда строфи под носа си, надаваше Бяс по главите на конвулсиращите роти роботи. Те доволни, модулираха движенията на енергичните си тела общо като клапаните на многоцилиндров двигател.

Лява ръка, десен крак  се вдигат рязко – траекторията спазена, после другите – дясно и ляво, и пак лавина регулировчици махат във такт.

this1 В другата зала се циклеше яко на джаги и пулсиращи на огромни плазма – екрани игри. На креслата “шапчести басъри”, се клатеха  карайки виртуални коли в компютърно сътворен безкраен съвременен град или се сражаваха в анимирана надпревара на чудовища с оръжия от всякакъв вид.

Чудовищата за Софийските тийнейджъри обаче бяха охраната – вечните дошли отдалече широчки,  надменно гледащи отгоре на юношите като  Стоичков на рефера, чешещи се не където ги сърби тарикати.  Старанието им да се докажат стигна дотам не само да се превърнат в част от тоалетния интериор с фикс идеята да хванат следващата пратка наркотици на Осама Бен Ладен, но и да изпровождат  навън хора, ненавършили 18 без придружител само защото не се отдръпнали достаъчно бързо пред тях.

Но Софийските левенти им платиха добре ! Изнамираха начин Бас – рейвърите да преодоляват кордона Андрешковци по един, двама или цяла пасмина, промъквайки се като Фродо под взора на Саурон само и само да се доберат до обетованата Дръм енд Бас трещяща машина.  Там, нахлули най – сетне, се отдаваха на общото изкукупляскване, докато плочите в ръцете на диджея се движеха с тях в ритъм.

dsc02528