За Един Ангел на Великден

14

PAul Van Dyk – For An Angel

Paul Van Dyk възкреси топлите чувства и спомени на около 2000 ентусиасти в столичния Зимен Дворец. Голямото име на транса от зората му до днешното комерсиално звучене се обясни в любов чрез музика на дошлите навръх Велкиден малко, но бурни свои почитатели.

Той започна с ремикс на култа For An Angel, към средата на сета го пусна в дълга версия, а в края и в оригинал, разчленявайки го постепенно на съставни части подобно на бързо топящ се лед под лъчите на изгрялото слънце.  123 Германецът бе очарован от родната публика и дори си танцуваше усмихнат под виковете и крясъците на изпадналите в тричасов в екстаз отделили по 45 лева негови почитатели.

Те не свалиха ръце през цялото време, оставяйки седалките в залата пусти. В обширния салон на събитието бяха разположени подиуми с подбрани танцьорки в “пернати” и “ангелски” костюми, които изпълниха дори покатерване по въжена стълба и люлеене на люлка на 10 – тина метра височина под тавана.

Повечето свободно пространство и внимателно подготвената атмосфера направиха така че решилите се да дойдат почитатели на това  модерно звучене, макари  малко, останаха с добри впечатления…  впечатления, подчинени изцяло на “ангелогласния” Ван Дайк Стил.

За специалната оригинална Ван Дайк – анимация бе предвиден  огромен екран  зад вдигнатия  пулт.  words for love

67teardrops10111132213241