Ed Rush & Optical – Голямото нощно къпане.

.!.
.!.

Why

Този път сградата на Аско Деница бе сякаш пораснала по – голяма, звукът по – чист, хората – повече, анимацията по – добра, родния бас у Targy стигаше до неподозирани предели, дори вечната цигара на Mocks я нямаше докато смесваша най – внимателно валяци с гръмотевици, нагрявайки завиращата в очакване тълпа.

2 часа след полунощ: dsc02761

Появяват се две легенди на баса – Ed Rush и Optical от плът и кръв, представени разбира се от техния отколешен боен другар с микрофона  МС Райм Тайм. Той обявява  в самато начало на сета им: Параноя!
И докато Ед Ръш е още с яке, Оптикъл настройва снайпера и отпочват. Оптически мерник, не на пушка обаче, ами на самолетоносач гаубица….нещо голямо. ГОЛЯМО! Уцелени сме от най – върлия бас на двамата най – брутални раздавачи на тъмнината. Но поемаме ударите с радост, те не искат пленници при атаката, ние също не смятаме да дадем нито един. Всички в залата са добре смазани гайки и бурми на един общ двигател.

dsc02731 Ед Ръш е впечатлен, скоро сваля якето. Райм Тайм, стъпил високо отпред без да гледа назад обявява съвършенно точно кога кой се включва. Насъсква стадото под себе си отново и отново – ръцете са горе. Гърлата, телата, душите ни общи са в този момент също! Там под екрана… На него въртящи се лагери, вибриращи блокове, светофари. Двамата бесни холандци се редуват, намирайки все по – точен и усложнен ритъм. Току Оптикъл задълбае отново в Марианската басова падина, а Ед Ръш трескаво подчини и “орелсира” невъзможния наглед бас с равномерното си клатене. Двамата основатели на компанията Virus, или както постоянно зове от микирофона Тайм “Вирусния тим Ви е дошъл в София на гости!”, започват постепенно да се кефят на макс. Заразени са от всеотдайността на митинга в столичната ни Младост.

Не знаем дали там в Холандия, Англия или където и да е тримцата са попадали на такова ято пирани, кълвящи баса така безотговорно, безскрупулно, така без задръжки ?!  Към средата на сета тримата гости пробват по – леко и отнесено темпо: “Soulseeker!…” – зове райм Тайм на подиума…..
Но разни там по – леки и отвлечени отпускания ПРИ НАС ТУК НЕ МИНАВАТ! Лъвът е настървен на месо и е готов да срине клетката. Аско Деница вибрира от енергията на разбушувало се море пенещи се тела, а знамето над спасителния пункт е черно – “Къпането забранено”! – и въпреки това всички са във водата, вир – вода отначало докрай!

optical-fireОтговорът на маговете на пулта:
С порой безподобни цунамита превръщат не Квартала, не София, не България, а целия свят в невиждан чудовищен бас – океан.
Залата с къпещите се в сладката си собствена пот настръхнали от качествена храна зверове е последния останал на този свят остров.

dsc02722

dsc02685

dsc02675

dsc02717