Луд Умора Няма – Hernan Cattaneo в Ялта…

 

И ето че в Ялта ще закриятр клубния сезон с кой , с кой…

С Ернан Катанео, който остави незабравим отпечатък през есента, когато накара всички да останат до светло на дансинга… Четете:

Ернан Катанео, дойде за да припомни на отзовалите се софийски ценители, че не случайно е сред топ продуцентите на хаус звученето, както и че …Луд Умора няма.
DSC07094 

С небрежно разхвърляна коса пича заседна на пулта от един часа плътно.

Два часа, препълнената като в добрите стари времена Ялта танцуваше повсеместно, хората бяха с ръцете горе, той – усмихнат вече се клатеше в ритъм.

Три часа, въобще не смята леко понамалява темпото на минимал хауса скойто явно абсолютно всеки гост тук се съобразява. Четири часа намалява темпото леко така с прогресив транс, хората още са там, той си денси небрежно.

Пет часа, репортерите, които го чакат за допълнителни снимки почват да се отказват, хората не.

Шест часа, той продължава да надава издигания и пак наслагва баса, а хората още са там, ръцете във въздуха също, Liubo Ursini вече е приел факта , че може да пропусне да пуска.

Навън е светло, хората тръгват за работа, метрото се движи, има и неиздържали, плащат се сметки, a Ернан Катанео продължава да пуска и да си денси усмихнат там на пулта на Ялта…

DSC07120