Терапия С Хеликоптери – Robyn Chaos and Current Value

dylan & robyn chaos – limewax – give up

therapy-home1

dylan & robyn chaos audio – exposed

Култовaта дръм-ен-бейс серия Therapy Sessions, организирана от “НМА”, представи Robyn Chaos и Current Value, заменил първоначално обявения Dylan.

Партито бе в столичния клуб Sugar снощи.

До католическата катедрала в центъра на София среднощните часове бяха отброявани с мощни звуци, ала не на камбани.

Гъстата зимна мъгла се бе сляла в тонове плътен мрак и бе обгърнала всички присъстващи любители на тежккото „терапевтично” звучене.

В неделната хаос вечер те не бяха много, но вниманието им бе наградено подобаващо.

Едно истинско хищно черно море, чиито вълни се издигаха бавно като разтваряща се невидима паст на приливи и отливи. Вероятно затова и в заведението сякаш нямаше нямаше барове и сепарета тази вечер. Бе морски плаж, с плажни хавлии и шезлонги наоколо. Феновете нетърпеливо се събличаха и се насочваха към хладката морска вода, когато вкупом застинаха пред гледката на огромен наближаващ откъм  сушата хеликоптер.

Фучащият механичен натрапник изгризваше човешките нервни окончания. Това бе корозиращият сет на Робин Кеос, който ни връхлетя към полунощ.  Не Робин Худ някакъв, а истинска Робиня на хаоса. chaos

Хеликоптерните звукови изблици на безпощадната млада британка постепенно бяха надвити от всепоглъщащи дълбини. Вертолетът отмина и приглушено се изгуби някъде навътре в морето от звуци и луупове.
 
Спасители, които да сменят флагчето от бяло в червено или  черно нямаше. Сесията бе чиста, без досадни МС-а, а не като повечето дръм-ен-бейс партита напоследък. Всички бяха до един „във водата” (на дансинга). Когато се зададе нов хеликоптер, движещ се бързо над плажа, никой от присъстващите не се впечатли особено от втория щурм на Хаотичната лейди. Вертолетът наклони носа си и се заби в плажната ивица. Перките продължиха да въртят бясно още известно време, вкараха огромното туловище наполовина в пясъка, замряха и останаха да стърчат като копия от тяло на паднал на бойно поле воин.

Футуристичният екшън не намали обороти, когато зад пулта застана отлично познатият и тук пилот Current Value.  value

„Настоящата валута”, (както гласи в превод артистичния псевнодим на германеца ). мигом изкара нов саунд хеликоптер, като го надвеси над главите ни.  Добре, че се смили и милостиво взриви тероризиращата машина на малки части. Те се разпръснаха по водната повърхност и заплаваха като шамандури, а плувците се спираха да починат върху тях.

Съспенсът продължи на максимални обороти. Зададе се още един – последен и най–зловещ хеликоптерен изблик. Този път бас звярът се гмурна във водата, близко до брега, като продължи да мели с перките.

Пресяваше на ситно територията с тела като грамаден настървен окторобот.

В края на краищата – след четири часа сутринта, оцелели нямаше. Нито в клуба, нито където и да е в радиус от километри.

В мрачното хаотично море на Robyn Chaos и Current Value не е в състояние да просъществува дори остров.