Stanton Warrior(s) – И Сам Воинът Е Воин

 

Снощи центъра на София се премести в Студентски град, по – точно във Viper Rooms, където се очакваше новата визита на дуото Stanton Warriors зад пулта.


Този път на фронта воюваше само половината от тандема, Доминик Би (Dom B),колегата му радваше нейде в странство друга зоологическа градина. Бомбардировката от самото начало откъсна ръцете на всички ни и ги окачи да висят през цялото време под светещия на пресекулки таван подобно на гащичките на плейгърлите в имението на  Хю Хефнър…  

Цялата лавина  се качихме и наместихме във возилото му и отпрашихме с двеста през  магистрала от познати и неузнаваеми биг и брекбийт мотиви. На подиум две брейкденс девойки действаха с невидима КАТ палка за ошмулените ни от баса на колоните Funktion One, разголени на макс , детски усмивки.
Миксиране в стил Fatboy Slim, бас като на Chemical Brothers и вокални серии: naughty, naughty, I’m the one and only – тоя пич кара колата на шеста космическа вече като се мести, ту на ляв, ту на десен волан, кара направо с три, не пет кормила за управление… не мога да броя вече въобще.
Шоферчето ни откарва до края на Вселената , смесвайки Doom’s Night (Azzido Da Bass) с Higher State Of Consiousness (Josh Wink). Всички вече бутаме, колата превърнала се в космически кораб. Вокалите:  Stop that. That’s crazy! В суперобзаведената тоалетна на заведението хората, по двойки и тройки махат с ръце под, над и през самите врати на кабинките.  
В края на сета си, галактическия стопаджия ни гали с добре развинтвани и завинтвани класики: U Got Me Burnin’ Down; burnin’ burnin’ …Good vi, good vi , good vi-vi-vi, Good Vibrations;
Aimed For To Kill.
Капитулацията на българската столица пред  най – новата серия на Лудия Макс (Дом) е пълна.