На Опера С Армин Ван Бурен

 

Армин повтори миналогодишното упражненние на Тиесто – мек транс, собствени хитове, контакт с публиката. Разликата бе, че докато Тиесто, единствен масов електронен любимец до този момент у нас,  промени втората част от сета си в хаус експерименти, Армин не изневери през цялото време на запазената холандска марка звучене.

Развя Българския флаг и звездата и неговите фенове останаха заедно до зори. Въпреки, че през деня валя дъжд над слънчев Бряг, феновете на Армин надойдоха, а пък той не напусна пулта в продължение на цели пет часа. Започна още в два като преди това го подгря специално придружаващия го колега диджей от Щатите… Но Армин бе човекът, който сътвори вечерта: В музикално отношение сетът му беше едороден въпреки дължината си. И именно характерното Арминово “оперно чувство” в акордите, бе характерния белег, по който биваше разпознаван звука от свети Влас до Равда.

Навсякъде звучеше елкетроника като органна музика – ариите на Армин. Ако и да се бяха опитали да го заменят с двойник, да речем човек, който пуска само негови и подобни тракове, нямаше да успеят да минат незабележимо. Той просто поставяше характерния си печат върху всяко едно парче без дори хората да са в състояние да направят разликата между негови и чужди неща. Някои им се струваше че всичко е едно цяло – именно в това се крие тайната на големия диджей. А когато това става с характерен и лично неподражаем подпис, тогава вече говорим за майсторство. Това е, което насъска срещу младата и съсредоточена в него публика на плажа летящия холандец. Любовта на Aрмин Ван Бурен. Както във всяко едно негово шоу, имаше изобилие от лазери, запазена марка за всяко едно негово парти. Това тук на Какао вече се превърна в сериал. Краят му не е ясно кога ще е, но засега ние сме най – свежата дестинация по пътя на световния мек ас.