Брейкбийт кулинария от Freestylers

 

 

Втората брекбийт вечеринка от голям мащаб за 2010 бе с Freestylers. И по-точно половинката от формацията – DJ Аston Harvey. Той сгря в студената вечер надошлите отколешни привърженици на разчупеното брейкбийт звучене.

Хедлайнърът включи в сета си снощи хитовете на позагубилата се напоследък група.

През юни се изигра предишният мач от тези квалификации с половинката от Stanton Warriors – Dominic B, когато в Студентски град всички останаха предоволни.

В организацията сега бяха замесени някои от същите хора, но основната заслуга трябва да се отдаде на Camp Sessions, които събраха смелостта да наемат две зали от парти центъра “4 км” и множество диджеи, всички от които пускаха в характерното брейкбийт звучене с фънки залитания и
плътен звук, качеството на който бе изненадващо добър (като никога) не само в голямата зала и колоните там, но и в съседното по-малко помещение.

Ходът с еднаквия стил навсякъде и през цялото време бе сравнително нестандартен, но се оказа успешен. (По едно време към полунощ дори едно и също парче звучеше и в дете зали: I’m a naughty naughty girl…) Все пак почитателите, и на самият стил не са от вчера. Припомняме, че
първата визита на МС-гурутата у нас бе в епохата “Индиго”.

Сега в залите на “4 км” по първи петли на пълнолуние можеха да бъдат видяни всякакви хора като възраст и вид: да се гощават с топлата и гъста чорба от баси, семпли, вокали и скречове, сготвени от Флийстайлърс в реално време.