Психосондиране с Loco Dice в Yalta

 

Сондиране в мозъка на диджей Guti към 01:30 събота в клуб Ялта, София:

„Трябва да пробия на всяка цена! Добре се получи, че станах част от този лейбъл Desolate. А и Тунизиеца (бел.ред.: Loco Dice) се оказа свестен човек – истински колега. Ето, знае добре какво мога и веднага предложи на тези промоутъри да бъда добавен и аз в афиша на вечерта в тази България… толкова далече от моята Аржентина. Но аз ще дам всичко от себе си. Ще ги разбия сега – всички стилове мога да вкарам в сета, няма да отпусна захвата нито за секунда, ще смесвам на скорост без да се щадя, ще ги замая направо. Като гледам клуба е на ниво. Външния вид е добре изпипзн, осветление, пулт и техника – също, яки танцьорки има… и най важното – пълно е! Добре направихме като обявихме, че моя сет ще бъде лайв!… Един час смесване на живо като подгрявка за. Сега ще видят те!”

Сондиране на общата  вибрация от чувства на тълпата на дансинга към 02:30 при застъпването на Локо Дайс на диджейския пулт:

„Ей! Бива си го тоя фен – Гути ли беше, Кристияно Роналдо ли … Направо не ни трябва друг. Я  – тоя като че ли се е поизпотил нещо. Ням вид като да си тежи на мястото наистина – не че е чак толкова млад, просто си личи, че не се е наложил все още. А Локо Дайс стои редом до него и се откроява без още да е застъпил дори и от цялата му фигура лъха самоувереност. А на този пич къдравото киче някак като че ли му пречи… Не, че не се справя. Досега партито бе окей, дали пък не може и още по – добре ?

Оппа! Ето! – сега вече се намеси Локо-то Дайс. Избухване направо! – Лелеее, той с първото си докосване намери в Г – точката! Класа си е и това е. Миналата годиа с право разказваха как изкъртил на Метрополис-а в Експо Центъра. Знаем си го ние. Че малко ли изданияима ?  И на всичко отгоре на живо, изгледжда е още по – добър. Определено успява да вкара филма с натяагането на минимъл – ритъма и после, като награда за вдигнатите горе ръце, и избухването на баса. Радост е този Локо, направо е луд!”

Бавно, бавно проникване в мисловните вълни на Локо Дайс към 04:00:

Добре стана така, че не почнах отрано. Починах си в хотела добре, сега ще мога да продължа, докогато си искам. Публиката реагира много добре. Това го забелязах още миналия път като идвах тук. Идвах ли тук аз ? Май бях – пона така  казаха промоутърите. Този клуб Ялта не  е зле, чух аз за това място от много колеги – и всички бяха доволни. Ето сега след час и половина нагрявки и избухвания, спокойно мога да вкарам и по – унасящи мотиви..Да, плавно смесване – да убия малко темпото. Да пускам известно време целите тракове, както са си, ще съсредоточа усилия в подборката. Да, има на какво да покажа. Хоп! – сега мога да върна пак малко по – бързи пасове – а така! – и ето след това пак сваляне ниско долу на земята за малко. Все е размазване. Никой да не си тръгва!”