Outlook Fest with Flux Pavilion & COOH

True Badness  се оказаха проводници на Оutlook фестивала, който се провежда в цял свя и избраха 4 км за да поканят  едно от най – актуалните имена в Дъбстеп сцената – Flux Pavilion. Ако има международен дъбстеп артист, който да е излязъл от ъндърграунда в светлината на прожекторите, то това е именно Flux. Човекът работи предимно с вокали и успява да създава хитове/клипове с куп различни гости в изданията си.
За разлика от другите чуждестранни гости на партито, Gentlemen’s Dub Club,  които бяха цяла агитка музиканти от цял митинг стилове, Джошуа (както е истинското име на Флукс) пък се оказа сам човек – оркестър.
Тежкото дъбстеп звучене, което набира популярност вече от няколко години в Европа, упорито бива налагано в София в опити да се пренасочи дръм енд бейс аудиторията. Но засега все още не може да се каже, че този стил се харесва масово у нас. Дъбстеп е непослушното дете на дръм енд бейса, което при раждането си от него преди 3 – 4 години почти го разпори – нещо подобно на “Пришълецът”.

Пред организаторите не стоеше дилемата кой роден артист да подгрее светилото. Има само един български оригинален творец,в който и да е въобще музикален жанр, който бива издаван постоянно и обикаля света с изяви. COOH. Усмихнатият роден бас ветеран с дебело звучене. Иван, разбира се няма как да не  е в час с Дъбстепа, след като и без това проповядва само тегоби, да не говорим, че е разтроен в проектите си, подвизавайки се в различни амплоа. За тази си изява “Кукерът” избра тактикта на тандема,  с която си е служил и преди в партитата на H.M.S.U. Този път на пулта му партнираше Loop Stepwalker. Както винаги в такива “кухи” ситуации на сработване за първи път, цареше гениално безпроблемие.

Monotype пък успя да напипа най – добре от всички диджеи пулса на тълпата. Пичът не е някакво супердоказано светило с куп издания, но заложи повечко на ритъма за сметка на всякакви излишни обаждания. И постави на колене всички, въпреки, че хората бяха дошли повече заради Flux Pavilion… който излезе до него горе на пулта да му засвидетелства уважение към показаното майсторство.