Американски Мускули с SHARAM на Metropolis

 

Една от тайните в рецептата на Метрополис е уговарянето на поне 4 – часов сет. А ако гостът прецени, може и повече да пуска. Обикновено в края ситуацията е винаги такава, че той иска сам. И публиката също е там и не иска да си ходи. И този сериал май не върви в друга страна.

Край Какао Ривър, диджей Шарам Тайеби се обясни в любов към родната публика и по микрофона. Много истински човек. Жител на иначе скучната американска столица Уошингтън, той дойде с черна къса фланелка. На нея – самотна класическа американска “muscle” кола .  Красива, спортна и лоша. Този Dodge от 70 – тте се оказа и неговата лична кола. Човек, яздещ на гребена на свойта мечта.

С невероятно артистично чувство към ритъма. Въпреки явната си страст към хитови рефрени от всякакви десетилетия това негово свръхестествено чувство за темпо на поддържащите мотиви си остава. Дори след като ги е скрил за минутка “под шапката”,  го изкарва пак и сцепва бийта в абсолютната възможна среда. Даже се обръщаше към окръжилите го усмихнати хора, застиваше с ръце във въздуха, издуваше бузи широко и издаваше отсечено “Пом”. И бийта поливаше в същия момент мезето в колоните.

Както гласи най – големия хит на Американеца, – Party All The Time – така протече и поредния класически Метрополис. Sharam дойде, видя и победи. Всички. Фенове му бяха този път дори и самите диджеи Ясен Петров и Стивън. Те не мръднаха от пулта и не спряха да танцуват до сутринта, когато след неколкократно отлагане личния му мениджър най – накрая дръпна някакъв много важен кабел. Шарам пък му обяви, че отсега иска всяка седмица в България.