Експлозията на Dom B от Stanton Warriors

 

  София не издържа дълго без Dom Butler  от Stanton Warriors, който и тази година постави на колене всички брекбийт любители. Отново главоломната сила на сета му не остави никой присъстващ безразличен. Към 2011 – та вече никой не съжалява, когато при анонсирано участие на Стентънския проект, се появява само той – напълно достатъчен е.

Този път даже  и по неговите стандарти се понапъна в  Мixtape 5. Клубът бе приятно пълен, звука – супер, прожектираше се  качествена анимация.

Дом се разигра не на шега в комбинативнa подборка с нарастващo безкомпромисна агресия. След като отдавна няма конкуренция на брейкс сцената в България просто реши да предизвика сам себе си. Сякаш жадуваше да ни наблегне колко важно е, че след повече от дузина години в бранша и безброй сингли излиза най – после цял албум на воините… на име “Воини” (Warriors).

Още в началото на вечерта ръцете на всички бяха изправени като с невидим пистолет на Get Up, първа и от албума… и така до края, когато Дом раззина паст от кеф. Не като уморен за сън човек, а като тигър, пуснал за малко между зъбите главата на слушателя. Аз бях готов да оставя моята на място.