В Транс Пристана С Tristan

 

В студената софийска Задушница за любителите на сайкъделик транс музиката имаше място, къдетo да се сгреят и разтворят докрай в бульона на собствената си вечна душа. Партито с Тристан на 4 км ще остане като крайъгълен камък в историята на родните електронни партита.

Трансърските не са много, особено пък на закрито, както не са и много псай феновете никъде по света накуп по това време на годината. Но у нас сега се случи наистина перфектно събитие. Точно определено звучене през цялото време с правилно подбраните и подредени родни и чужди артисти. Псай безкомпромисност с Tripitale, голямото име Tristan, който показа чудно премерен скоростен усет на живо, по – добър от албумните му изяви и накрая Климент в транс амплоато си Once Upon А Тime).  Като декор добре сияеха новородените плетива на Анджела и дефилиращите иностранни психоплатна. А сред посетителите се отличаваше не само Пловдивски легион, но и гръцки кохорти. Нямаше никакви компромиси в качеството на всичко и съвсем закономерно нямаше и нито един недоволен посетител… няма и как да има такъв, когато всеки познаваше всеки.

Като среща на стари партийни деятели по повод на предстоящи избори…


Пъстрите и същевременно в унисон помежду си трансъри са си затворен кръг по всички страни. Срещал съм неведнъж хора отблизо и далеч, които не възнамеряват да слушат нищо друго освен сайкъделик до края на земните си дни. Но затвореността на транса отстрани е само привидна. Когато се получи толкова добре изчислено парти, макар и то да не е на открито сред природата, енергията на всички замесени действа като пречистена кръв… и кръга се отваря. Само че навътре. Пътуването в транса е насочено към самата същност на човека, която той открива, че е безкрайна, съсредоточено унесен с помощта на добре подбраните звуци.

Множество очи, затворени в едно по – голямо, отворено.