10 – Годишно Избухване за Конспиратор-а!!

 

Парти Центъра на 4 км.  HMSU организират безплатно парти!!! Отвсякъде хора. И празни бутилки. Много бутилки, цигари и хора се въргалят по стъпалата. Пред и зад загражденията е пълно. Към 2 часа спират да пускат хора, защото е пълно до дупка.

Вътре работят две зали – в едната гостуващия майстор Big Bud сее, оре и полива специални сортове мек дръмендбейс, каквито тук не растат и вноса им е изключително търсен от ценителите. Единствената забележка към брилянтната му техника бе прехода между траковете. Явно спирането на водещия дръм за по половин минута насъсква допълнително хората, но не всички от тях са с толкова висок толеранс.

Наоколо е пълно наистина. Дошли са не само ценители, но и хора, които за пръв път стъпват на парти. Джагите в коридора са окупирани от свежи девойки по кецки и татус. Не дават на никой да доближи игралното поле, също безплатно. Хип – Хоп залата ухае на потец стабилно. Музиката е много добра и всякаква. Обаче така наречените Би-бойс… всъщност искащите-да-станат-брейкъри, просто мърдаха крак върху крак в ръченица на забавен кадър от “матрицата” или докарваха хеликоптерите катастрофирали…

Отатък започна вършитба с класическия модел “Аганьок + Кух”. Жигосване със сърп и чук. Все пак този път се отмята норматив десетилетка… Макар конспиративния виновник за празненството да не се забелязва никъде.

До джагите успяват да се докопат отделни факири, топчето изхвърча към гардероба на няколко пъти. Момичетата от джагите едно по едно се присламчват към играчите с “ей, дай и аз да поиграя малко!” и отново превземат така чуждия спорт. Спасителният остров за непушачите, които предпочитат да седнат на чай вместо да се бутат и подскачат, е скрит зад последната врата в дъното. Чил аут хижа накрая на гората с огнено широко сърце.

Най – приятен на температура се оказва басът на Mocks, а после и на Targy. Нито изгаря като като вулкана на Иван и Валери, нито отнася на летящото килимче на “големия другар”. Именно на техните реколти покълва и юбиляра Konspirator. Марто изниква ненадейно като бос от компютърна игра на всяко ниво, с който другите не могат да се сражават. Не им остава нищо друго освен да се съобразят, подчинят и съединят. Нещо като Бенковски начело на Хвърковата чета след 32 кафета на ден: изниква – ту тук, ту там – удря и бяга, неуловим и непобедим.