Техно Акатизия с Renesanz на 4 – ти километър

 

Renesanz . Mario Ranieri. 4 – ти километър. Три зали.

Очакванията на всеки избрал това парти се оправдаха напълно. Точната музика с точните хора. Сред посетителите нямаше случайно попаднали и всички до един се раздадоха от сърце. Най – характерната черта на рейвъра е така наречената акатизия или казано не на медицински език, нервно ходене напред – назад. Всеки си има моменти. На това парти при такава ситуация само мръдваше в съседна зала за „тъгъдък-тъгъдък ” с родните ездачи от Overload. A като се претовареше някой оттам, отиваше в скритата в дъното малка чил – аут техно заличка за зацикляне на изциклилите трески. Там техното беше най – бавно и монотонно. Като да яздиш магаренце, което се върти в кръг. Действа отрезвяващо в първия момент, но после си казваш: „аз какво правя тук? ” и се хвърляш отатък в схватката пак.

Идеята е по пътя за главната зала с италианските гости да оцелееш в петнайсетината метра касапница на средната зала, където в пика на нощта унгарските гости се бяха постъписали от родните техно регулировчици в тремор. Основният коз тук бе обичайния заподозрян JOY. Той засилваше в месомелачката Jeff Mills, Prodigy и каквото още му идваше в „болния” ум като всеки път успяваше да всели радост в сърцата на пърхащите кохорти.

Основният гост Angy Kore се изяви благоприятно в умерените техно традиции на Италия без да избързва с тягостно темпо в нито един трак. В същото време не спираше да танцува зад пулта – факт, който държеше като магнетизираше голяма част от посетителите. Имаше епично звучене, но когато най – после отстъпи ред на „Супер  Марио”  Раниери, се разбра,  че това са чакали всички хора и от двете зали.

Някой питаше: „Марио как ще почне, дали ще направи плавен преход, съобразявайки се с досегашното темпо ?” Отговорът, който последва се оказа напълно правилен – „Това че е предвиден да пуска последен само го е наострило допълнително и ще избухва от самото начало”. Злобно започна, злобно и свърши.

А след края на партито последва и допълнително довършване по афтър план в Lifehouse. Така че да е сигурно, че никой няма да се прибере неизразходван напълно.