Мачът На Звездите от POSITION CHROME

POSITION CHROME LABEL NIGHT

landscapes destruction battle los angeles 1280x800 wallpaper_wallpaperswa.com_27

 

Добрата стара басирана София стана домакин за втори път на една култова поредица в света на дръм енд бейса: POSITION CHROME label night се проведе с цял куп световни звезди от свръхтежка категория, комбинирани в двойки и поединично.

Начело бе собственика на прочутия лейбъл Panacea, брутален като каска от втората световна война, извадена от музей, никелирана с още няколко слоя да стане по – тежка и после превърната в резервоар за мотор от следващо поколение Дръмлей Басърдсън, чиято единствена задача е да боботи по – отсечено и дрънчащо за ушите на околните.

Дойде и  Limewax, легендарно тръпчив като боец от Шаолин, преминал през всички нива на манастирската бойна школа, за да достигне до пояс (илиоранжево кимоно) и статус на мастър – учител, който приема да се бие в манастирската зала само срещу други много изявени бойци. Звукът му е толкова плътен, че те удря с налягането на въздуха без да те докосва всъщност с пръсти.

Counterstrike пък като че ли никога не поздравява, не говори и не спира да смесва бързо и мощно дръм енд бейс в атака от първата до последната минута. като от онези бойни презокеански самолети, които толкова дълго летят на максимум мощ, че дори не кацат за презареждане с гориво – пълнят им резервоарите други, по – малки самолети в движение по време на полет.

Ако на някой все пак не му се бе струвал достатъчно тежък звука, не бил получил достатъчно бас или пък смятал за по – голям цикъл дъбстепа, за такива фенове, на пулта се качиха руските братя – богатири Gancher & Ruin. Това бяха две заводски въздушни възглавници, които скоростно се изстрелваха през тонколоните с всеки тежък удар на баса в колоните, тествайкипроизводствено докъде могат да стигнат силите на публиката за физическо възприемане на звуковите вълни.

Разбира се там е и домакинът на стадион “Парти център 4 – ти Километър” Иван Шопов, носител на българския флаг в тази тази есенна дръм енд бейс Олимпиада, която бе по – скоро закриване, отколкото откриване на игрите на тежкия саунд – все пак артистите участваха с волна програма и двустранни колаборации, кръстосвайки ДНК – хромозоми като съешаване на компютърни програми от бъдещи векове се в същинска галавечер и мач на звездите.

И по света рядко се случват подобни съсредоточени звездни купове и аномалии на баса…