С Angerfist Пак В Пещерата

На 28 февруари „ренесансовата” приказка на име Angerfist продължи. За радост на вече заклетите му български фенове, които го виждат всяка година. За радост и на все повече хора, които пътуват от други градове, които слушат и по – популярна музика, които за пръв път стъпват на електронно парти.

1470011_10151848167551864_733181897_n

Това се случи в Мixtape 5. Мултистиловият клуб с две зали до НДК в подлеза бе повече от подходящо място (правилната алтернатива на 4-ти км) за голямата среща на холандеца с местните почитатели. Те бяха окупирали подлеза под моста на влюбените още преди началния час. Хора с маски, обеци от всякакви видове, раници тук – там и отвред свежи правилни физиономии на съсредоточено спокойни хора… Но защо са се скупчили на едно място толкова все такива, наглед самодостатъчни единици ? Те предвкусваха сетивното пиршество! Опашка от свежи младежи, които ставаха все по – свежи с напредване на вечерта: Пускането, баса, диджеите, навалицата, ЕНГЪРФИСТ! Дум – дум – дум.

Нищо ново,нищо по – различно. И затова бе пълно. Затова всички останаха доволни до сутринта в уютната микспещера и пулсираха заедно… докато холандския хардкор матадор накрая просто застана отпред на пулта като многократно титулуван ски – спускач високо горе на олимпийския старт и по свой собствен сигнал се хвърли в тълпата. Неговата тълпа – неговата маска.

И със сигурност ще има Енгър-еволюцията в София ще продължи с още фази и кумулиране на качествен генетичен потенциал, който Ренесанц ще развиват с нови визити-фисти. А той може и да си смени гражданството с българско.