Psy Tribe Хромозомата

 

psun tribe

Слънцето свети все по – червено, потъвайки с размити очертания в горещата мараня. Отзад са строени бургаските корабостроителници като разцъфнала нива с машинни цветчета, но те са едва доловим десен на фона на безкрайната чаша на залива край Ченгене Скеле. Мощният, препускащ в бас, звук на транса се разстила надалеч върху водата, носи ДНК-то на различни поколения Сайкъделик. Изворът, кратерът на това изригване е навътре в сгушения полуостров… Зад рибарското селище с канали като мини – Венеция… Изригва измежду много високи дървета насред Ясна Поляна. Излива се от колоните на сцената със статуята на самолета отстрани.

Тече второто, безкрайно денонощие на SUN TRIBE , на второто денонощие от ежегодния фест. В Псай ерата… Саунд манифестацията продължи дори на третия ден, когато преди пладне Shroomsза радост на всички присъстващи реши да вади от морето само чисто злато – Гоа ренесанс от най – висока проба с Goasia и други подобни. Артисти – изпълнители, аудитория и диджеи – творците на опосреднената връзка, всички до един, не желаеха да напускат някога изобщо Гоа хромозомите. Еволюционен праг, следващ на който, за това поколение все още не съществува…

Но какво стана преди това и как се влезе в безкрая ?
Летвата бе вдигната някъде преди полунощ на 2 август (както всяка година). Ъпгрейднатата Baddi-mation течеше върху короните на огромните дървета. Тонколоните пред сцената лепнеха от човешка пот. Питбулът Радко скачаше заедно с каишката в такт с господаря си. И всичко това под диктата на Psyonick. Варналиятагазеше направо в мозъчната кора с брутално турбиниран психа-хо-делик. Запазеното място на отсъстващия Full-Fuckin-On-Kundalini бе добре усвоено. Транс Адаптацията на изоставения му сам другар Tripitale бе силно експериментална и твърде разнообразна.

След поредната смяна на часовоите по дансинга на сутринта останаха последните оцелели. Най – добрите от най – добрите кукуригаха, известявайки утрото. Зовяха и зовяха несъзнателно своите заспали събратя из хамаци, коли и палатки, дори зажонглираха с разни видове топки. И така, докато не се излюпиха всички наново. В зората на транса.

Каменният самолет между храстите до сцената бе преоцветен на няколко пъти. Нещо като абонаментна поддръжка. За да е с ненарушима цялост му и да лети все нависоко. Там бе разлята кутия с боя бе разлята и така тревата стана оранжева на този Псай Трайб Фест. Остана там да излъчва енергия, дори след като слънцето е потънало над заспалите води зад Бургаския залив.

539275_429360337125934_2011582752_n